Tilbud / Arrangementer / aktuelt

Nyheder

Her har vi samlet vores nyheder indenfor faglige behandlinger, petshop, foder og hvad der ellers sker på og udenfor klinikken.

Tilbud

Spar 15% på alt legetøj til din kat

I april sætter vi fokus på katte og vigtigheden af at mærke og neutralisere katte. Når din kat er neutraliseret kan den blive lidt mere inaktiv og kan derfor have brug for hjælp til at holde sig i gang.

Kom ned i butikken og se vores udvalg af legetøj til katte og spar 15% i hele april måned.

|  Tilbuddet gælder i april 2022  |

Tilbud

Spar 15% på tandplejeprodukter i marts

I marts sætter vi fokus på den sunde mund hos både hund, kat og andre kæledyr. Sund mund og sunde tænder hos dit kæledyr er nemlig afgørende for dit dyrs sundhed.

Derfor kan du i hele måneden spare 15% på tandpleje og produkter til tænder – både forebyggende og behandlende. Fx:

  • Tandbørster og tandpasta
  • Tyggepinde og andre tyggeprodukter
  • Mundrens og mundskyl
  • Anti-plakprodukter

|  Tilbuddet gælder hele marts 2022  |

Faglig viden

Undgå syge tænder hos katte og hunde

Sygdomme i tænderne er blevet en stor udfordring hos hunde og katte og dyrevelfærden. Derfor er forebyggelse vigtigt. Hos os møder du en særligt uddannet dyrlæge, som kan hjælpe med tandproblemer, sundhed og forebyggelse.

Læs mere her – og se, hvad du selv kan gøre

Sunde kæledyr

Forebyg skadelig overvægt hos dit kæledyr med
vores Slankepakke

Omkring halvdelen af alle danske hunde og katte er overvægtige. Overvægt er én af de hyppigste lidelser hos vores kæledyr og årsag til mange andre sygdomme og problemer for vores hunde og katte – fx ledproblemer (gigt), diskusprolaps, lunge- og hjertesygdomme, leversygdomme, mave/tarm-sygdomme, sukkersyge og mange flere.

Det skal vi gøre noget ved. Derfor tilbyder vi nu Slankepakken.

Vores Slankepakke er et forløb, hvor vi hjælper dit kæledyr til et sundt og varigt vægttab ved at sammensætte en kost- og motionsplan, hjælper med at monitorere vægt og motion og løbende tilpasser kost- og motionsplaner til netop dit kæledyrs behov.

Læs mere her

Faglig viden

Forebyggende sundhed betaler sig

Dit kæledyr trives bedre, lever længere og får øget livskvalitet, når vi har fokus på forebyggende sundhed. Derfor er det et fokusområde for både os og andre danske dyrlæger. Her kan du læse mere og blive klogere på mulighederne.

Læs mere

Tilbud

Pas på pels og poter – med rabat

Vintervejr kan være en udfordring for de pelsklædte. Sne, sjap og mudder, blandet med salt på veje og stier, er hårdt for hundenes og kattenes pels og poter.

Kig ind og se vores store udvalg i pelspleje fra mærker som KW, Buster og Chemvet. Vi hjælper dig med at finde den rette shampoo eller børste til netop dit kæledyrs pels.

Spar 10% på alle pelsplejeprodukter i butikken.

|  Tilbuddet gælder hele februar 2022  |

Faglig viden

Nye medicinregler fra 28/1

Vi har mange forskellige veterinære standarder i EU-medlemslandene. Derfor vil den nye medicinlovgivning være en forbedring i nogle lande og en forringelse i andre – fx her i Danmark, hvor den faglige standard nu bliver ringere. Og det koster desværre også bøvl og penge.

Læs her og se, hvad det betyder for dig.

Nyhed

Nyt vagtsamarbejde

Pr. 1. januar 2022 er Favrskov Dyreklinik med i vagtsamarbejde med andre gode og kompetente kolleger i Randers og omegn. Vagtsamarbejdet hedder Dyrlægevagten Randers og Omegn og du kan læse mere om det her: dyrlaegevagtenranders.dk

Vagtsamarbejdet sikrer en god service og høje faglige standarder og vi arbejder sammen indbyrdes således, at har du været hos en anden dyrlæge end din egen i vagten, så får din egen dyrlæge straks journal tilsendt på mail, så du kan fortsætte evt. videre forløb hos den dyrlæge du er vant til at komme hos.

Vi er rigtig glade for denne ordning og glæder os til at servicere vores klienter endnu bedre på denne måde.

Vores vagtnummer er pr. 1. januar 2022: 70 22 71 22 og du kan få fat i vagthavende dyrlæge, udenfor normale åbningstider.

Faglig viden

Nytårsangst hos dyr

Hvert år i december fejrer vi årets afslutning og begyndelsen på et nyt med et brag. Eller nærmere mange brag.

Og hvert år forsøger vi at hjælpe dyr med skudangst. Det er især hunde, katte og heste, der har vores opmærksomhed, fordi de bor i enten byzoner eller bynære zoner, hvor der skydes en del af omkring nytåret.

Læs mere om nytårsangst

video

Hunden kan wrappes nytårsaften!

Nytårsangst er et stort problem hos kæledyr nytårsaften. Her har vi lavet en lille video til et smart beroligende trick, der virker hos en del hunde.

Nytår / Butikken

Har din hund nytårsangst?

Prøv en Veggiedent Zen, som er en yderst velsmagende tyggepind, der kombinerer 2 forskellige produkter og deres egenskaber:

  • Veggiedent Zen indeholder L-theanin, der modvirker stress- og angsreaktioner. Desuden er det kendt for at øge fokus og understøtte læringsevne. Tyggepindene en afslappende effekt uden at medføre døsighed.
  • Tyggepinden er udformet i en unik og patenteret Z-form, der sikrer effektiv mekanisk rensning af tænderne. Dette modvirker dannelsen af plak og tandsten og hjælper til at sikre god og frisk ånde.

Læs mere om butikken

ikon Dog Special
Cat Special

Mærk din kat

Pr. 1. juli 2021 træder en ny lov i kraft | Nu har man ikke ejerskab over sin kat, hvis den ikke er mærket – uanset din hidtidige dokumentation for, at det er dig der ejer katten. Det er ikke lovpligtigt at mærke sin kat, men du mister dit ejerskab og evt. din kat, hvis du ikke gør det.

Læs mere

Tilbud

Mærk din kat

For at hjælpe katteejerne i forbindelse med den nye lovændring om mærkning af katte, kan du hos os få mærket din kat med 10 % rabat på honorarerne. Ring og hør om vores priser.

|  Tilbuddet gælder 5. juli – 23. juli samt 16. august – 3. september  |

Tilbud

Spar 25% på vores lækre naturlige godbidder

Vi prioriterer at have sund og naturlig kost på hylderne, også godbidder og snacks. I august giver vi lidt ekstra rabat – så kom forbi butikken og find dit kæledyrs favoritter.

|  Tilbuddet gælder i august  |

Nyhed

Kattevenlige dage

Tirsdag d. 29.6 | Herefter hver tirsdag | Som noget helt nyt introducerer vi kattevenlige dage på Favrskov Dyreklinik. Første gang er tirsdag d. 29/6 og herefter hver tirsdag i juli. Hele personalet tager katte-kasketten på og sørger for katte feromoner (duftstoffer) i hele klinikken, bedre tid til den enkelte kat, smagsprøver, mindre stress og bedre dyrlægeoplevelse …

Læs mere

Jubilæum

Kom til Åbent Hus

Tirsdag d. 20. april 2021 kl. 14-17  |  I anledning af vores 6 års jubilæum samt ombygning og fornyelse af klinikkens lokaler inviterer vi til Åbent Hus.

I dette tidsrum er du velkommen til at komme og se vores nye lokaler og hilse på personalet.

Dyrlæge Emil, vil fortælle lidt om slanger og andre exotics og dyrlæge Dorthe vil fortælle om vore sundhedspakker/abonnementsordning.

Veterinærsygeplejeske Benthe vil fortælle om vores laboratorium og øvrige udstyr, hvordan det virker og hvad vi kan tilbyde.

Der vil selvfølgelig være lidt godt til ganen, både til dig og dit kæledyr og petshoppen vil bugne af gode tilbud.

Om Covid-19 restriktioner spiller ind i forhold til afvikling af dagen, vil tiden vise. Men hold dig løbende opdateret både her og på Facebook.

Vi ses 🙂

Butikken

Lørdagsåbent i butikken fra kl. 10-13

pr. 1. april 2021 | Vi bakker op om den lokale handel i byen, og holder fra april åbent i butikken om lørdagen.

Her kan du komme og købe foder og petshop-varer samt håndkøbsmedicin. Receptpligtig medicin eller recepter, kan du KUN købe om lørdagen, hvis du har aftalt og bestilt det hos dyrlægen på forhånd og fået det lagt frem til udlevering.

Vi tilbyder også negleklip og tandtjek om lørdagen – men du skal bestille tid på forhånd.

Bemærk: Al forudbestilling skal ske i hverdagene i vores åbningstid. Telefonen vil ikke være åben om lørdagen.

Læs mere om butikken

Nye faciliteter

Ombygning på Favrskov Dyreklinik

I perioden 4. januar til 1.april 2020 har Favrskov Dyreklinik bygget om. Dermed har vi fået et nyt konsultationslokale til hunde, vi har fået et nyt tandrum/laboratorium, vi har fået operationsstue og sidst men ikke mindst et røntgenrum. Vi har også fået nye farver på væggene og nyt gulv i det meste af klinikken.

Intet er stort, men det er godt og vi viser gerne faciliteterne frem.

Vi takker så meget for forståelse fra vores søde klienter og håber, det kan mærkes, at vi har lagt os i selen, for at hverken I eller jeres kæledyr har manglet service under ombygningen.

Vi glæder os meget over de nye tiltag, der også betyder plads til nyt udstyr som røntgen og endoskop. Derved kan vi nu tilbyde 90% af alle ydelser her i huset, uden at skulle henvise til andre dyreklinikker/-hospitaler.

Personale

Ny receptionist/butiksansvarlig

pr. 15. marts 2021  |  Da vi har travlt og ikke får mindre travlt, har vi ansat Lisa Holst som receptionist/butiksansvarlig. Lisa kommer til at være vores daglige tovholder på ALT og det vil primært være hende I møder på telefonen og i butikken.

Lisa har en lang karriere bag sig som butiks- og personaleansvarlig i Maxizoo, Petworld og Land og Fritid. Lisa er en pige med ben i næsen og et evigt godt humør. Lisa medbringer sin hund Quba, der også har fået et job som butikshund.

Vi håber I vil tage godt imod Lisa og Quba.

Læs mere om Lisa

Personale

Ny dyrlæge

pr. 4. januar 2021  |  Ved årsskiftet startede en ny dyrlæge Emil Lund, da dyrlæge Benitta gik på barsel.

Emil er en kompetent ung dyrlæge med stor grundighed og høj faglighed og tillige et dejlig varmhjertet menneske, der vil alle det bedste.

Emil bidrager stort til både vores arbejdsteam og til jeres kæledyr og vi håber I vil tage godt imod Emil.

Læs mere om Emil

Åbningstider

Mandag: 8.30-20
Tirsdag: 8.30-16
Onsdag: 8.30-16
Torsdag: 8.30-16
Fredag: 8.30-16

Klinik & Butik
under samme tag

Telefon
52 38 90 11

Akut udenfor
normal åbningstid:

Se vagtordning

Følg os på facebook eller instagram