Tilbud / Arrangementer / aktuelt

Nyheder

Her har vi samlet vores nyheder indenfor faglige behandlinger, petshop, foder og hvad der ellers sker på og udenfor klinikken.

ikon Dog Special
Cat Special

Mærk din kat

Pr. 1. juli 2021 træder en ny lov i kraft | Nu har man ikke ejerskab over sin kat, hvis den ikke er mærket – uanset din hidtidige dokumentation for, at det er dig der ejer katten. Det er ikke lovpligtigt at mærke sin kat, men du mister dit ejerskab og evt. din kat, hvis du ikke gør det.

Læs mere

Tilbud

Mærk din kat

For at hjælpe katteejerne i forbindelse med den nye lovændring om mærkning af katte, kan du hos os få mærket din kat med 10 % rabat på honorarerne. Ring og hør om vores priser.

|  Tilbuddet gælder 5. juli – 23. juli samt 16. august – 3. september  |

Tilbud

Spar 25% på vores lækre naturlige godbidder

Vi prioriterer at have sund og naturlig kost på hylderne, også godbidder og snacks. I august giver vi lidt ekstra rabat – så kom forbi butikken og find dit kæledyrs favoritter.

|  Tilbuddet gælder i august  |

Nyhed

Kattevenlige dage

Tirsdag d. 29.6 | Herefter hver tirsdag | Som noget helt nyt introducerer vi kattevenlige dage på Favrskov Dyreklinik. Første gang er tirsdag d. 29/6 og herefter hver tirsdag i juli. Hele personalet tager katte-kasketten på og sørger for katte feromoner (duftstoffer) i hele klinikken, bedre tid til den enkelte kat, smagsprøver, mindre stress og bedre dyrlægeoplevelse …

Læs mere

Jubilæum

Kom til Åbent Hus

Tirsdag d. 20. april 2021 kl. 14-17  |  I anledning af vores 6 års jubilæum samt ombygning og fornyelse af klinikkens lokaler inviterer vi til Åbent Hus.

I dette tidsrum er du velkommen til at komme og se vores nye lokaler og hilse på personalet.

Dyrlæge Emil, vil fortælle lidt om slanger og andre exotics og dyrlæge Dorthe vil fortælle om vore sundhedspakker/abonnementsordning.

Veterinærsygeplejeske Benthe vil fortælle om vores laboratorium og øvrige udstyr, hvordan det virker og hvad vi kan tilbyde.

Der vil selvfølgelig være lidt godt til ganen, både til dig og dit kæledyr og petshoppen vil bugne af gode tilbud.

Om Covid-19 restriktioner spiller ind i forhold til afvikling af dagen, vil tiden vise. Men hold dig løbende opdateret både her og på Facebook.

Vi ses 🙂

Butikken

Lørdagsåbent i butikken fra kl. 10-13

pr. 1. april 2021 | Vi bakker op om den lokale handel i byen, og holder fra april åbent i butikken om lørdagen.

Her kan du komme og købe foder og petshop-varer samt håndkøbsmedicin. Receptpligtig medicin eller recepter, kan du KUN købe om lørdagen, hvis du har aftalt og bestilt det hos dyrlægen på forhånd og fået det lagt frem til udlevering.

Vi tilbyder også negleklip og tandtjek om lørdagen – men du skal bestille tid på forhånd.

Bemærk: Al forudbestilling skal ske i hverdagene i vores åbningstid. Telefonen vil ikke være åben om lørdagen.

Læs mere om butikken

Nye faciliteter

Ombygning på Favrskov Dyreklinik

I perioden 4. januar til 1.april 2020 har Favrskov Dyreklinik bygget om. Dermed har vi fået et nyt konsultationslokale til hunde, vi har fået et nyt tandrum/laboratorium, vi har fået operationsstue og sidst men ikke mindst et røntgenrum. Vi har også fået nye farver på væggene og nyt gulv i det meste af klinikken.

Intet er stort, men det er godt og vi viser gerne faciliteterne frem.

Vi takker så meget for forståelse fra vores søde klienter og håber, det kan mærkes, at vi har lagt os i selen, for at hverken I eller jeres kæledyr har manglet service under ombygningen.

Vi glæder os meget over de nye tiltag, der også betyder plads til nyt udstyr som røntgen og endoskop. Derved kan vi nu tilbyde 90% af alle ydelser her i huset, uden at skulle henvise til andre dyreklinikker/-hospitaler.

Personale

Ny receptionist/butiksansvarlig

pr. 15. marts 2021  |  Da vi har travlt og ikke får mindre travlt, har vi ansat Lisa Holst som receptionist/butiksansvarlig. Lisa kommer til at være vores daglige tovholder på ALT og det vil primært være hende I møder på telefonen og i butikken.

Lisa har en lang karriere bag sig som butiks- og personaleansvarlig i Maxizoo, Petworld og Land og Fritid. Lisa er en pige med ben i næsen og et evigt godt humør. Lisa medbringer sin hund Quba, der også har fået et job som butikshund.

Vi håber I vil tage godt imod Lisa og Quba.

Læs mere om Lisa

Personale

Ny dyrlæge

pr. 4. januar 2021  |  Ved årsskiftet startede en ny dyrlæge Emil Lund, da dyrlæge Benitta gik på barsel.

Emil er en kompetent ung dyrlæge med stor grundighed og høj faglighed og tillige et dejlig varmhjertet menneske, der vil alle det bedste.

Emil bidrager stort til både vores arbejdsteam og til jeres kæledyr og vi håber I vil tage godt imod Emil.

Læs mere om Emil

Åbningstider

Mandag: 8.30-19
Tirsdag: 8.30-17
Onsdag: 8.30-17
Torsdag: 8.30-17
Fredag: 8.30-16

Kun butik

Lørdag: 10-13

Telefon
52 38 90 11

– også når det er
akut udenfor normal åbningstid.

Se vagtordning

Følg os på facebook eller instagram