Foredrag / Åbent hus / Messer / Lokale events

Arrangementer

Favrskov Dyreklinik afholder arrangementer og foredrag om hunde, katte, kaniner, fugle og exotics. Vi deltager også i lokale arrangementer og events. Fx arbejder vi sammen med DCH Hadsten om hvalpeaftener og spændende temaaftener om alt indenfor hunde, så du er sikret masser af god og faglig information.

Vi er medlem af Hadsten Handelsforening, hvor vi deltager i forskellige events henover året, og du finder os også hvert år på Familiemessen i Vestjysk Bank Arena, hvor du bl.a. kan få svar på spørgsmål om dit eller dine kæledyr.

Herunder kan du læse om kommende arrangementer. Ses vi?

Nyhed

Kattevenlige dage

Tirsdag d. 29.6 | Herefter hver tirsdag | Som noget helt nyt introducerer vi kattevenlige dage på Favrskov Dyreklinik. Første gang er tirsdag d. 29/6 og herefter hver tirsdag i juli. Hele personalet tager katte-kasketten på og sørger for katte feromoner (duftstoffer) i hele klinikken, bedre tid til den enkelte kat, smagsprøver, mindre stress og bedre dyrlægeoplevelse …

Læs mere

Jubilæum

Kom til Åbent Hus

Tirsdag d. 20. april 2021 kl. 14-17  |  I anledning af vores 6 års jubilæum samt ombygning og fornyelse af klinikkens lokaler inviterer vi til Åbent Hus.

I dette tidsrum er du velkommen til at komme og se vores nye lokaler og hilse på personalet.

Dyrlæge Emil, vil fortælle lidt om slanger og andre exotics og dyrlæge Dorthe vil fortælle om vore sundhedspakker/abonnementsordning.

Veterinærsygeplejeske Benthe vil fortælle om vores laboratorium og øvrige udstyr, hvordan det virker og hvad vi kan tilbyde.

Der vil selvfølgelig være lidt godt til ganen, både til dig og dit kæledyr og petshoppen vil bugne af gode tilbud.

Om Covid-19 restriktioner spiller ind i forhold til afvikling af dagen, vil tiden vise. Men hold dig løbende opdateret både her og på Facebook.

Vi ses 🙂

Covid-19

Pga. Covid-19 har der ikke været afholdt arrangementer i 2020, men vi glæder os til at vende stærkt tilbage her i 2021.

Åbningstider

Mandag: 8.30-20
Tirsdag: 8.30-16
Onsdag: 8.30-16
Torsdag: 8.30-16
Fredag: 8.30-16

Klinik & Butik
under samme tag

Telefon
52 38 90 11

Akut udenfor
normal åbningstid:

Se vagtordning