Værdier / vores Team m.m.

Om os

Vi er et lille dyrehospital med et personligt præg, der åbnede 1. september 2014. Vi er til for dyrene og deres ejere. Vi arbejder hver dag for en god kvalitet af behandlingerne, en ypperlig service og god tid til den enkelte patient/klient. Alt sammen til fornuftige priser.

Favrskov Dyreklinik er en uafhængig og privatejet klinik, hvilket betyder vi ikke er med i en kæde. Vi er medlem af Vetfællesskabet, en forening for uafhængige dyreklinikker og -hospitaler. Herigennem får vi sparring og kurser og forbedrer derved hele tiden vores faglige standard.

Faciliteter

I foråret 2021 byggede vi klinikken om.
Tag med på en rundtur på klinikken.

Klik på billedet for større størrelse.

Facaden

Butikken

Butikken

Hunderum

Operationsrum

Katterum

Receptionen

Laboratorie, tandbehandlinger mm.

Røntgen

Vores værdier
Dyrlæge & Butik

Vi tilbyder en eksklusiv dyreklinik med meget højt til loftet og med både dyrlæge og spændende butik under samme tag. Du er altid velkommen til at kigge ind og hilse på os.

Dyrenes adfærd

Vi lægger meget vægt på at bruge vores viden om dyrenes adfærd til at sikre en nænsom og så lidt stressende behandling og håndtering som mulig.

Plads til alle

Vi tilbyder her skal være plads til alle og vi vil gerne møde vores klienter uden forbehold eller fordomme.

I hjertet af Hadsten

Favrskov Dyreklinik ligger i hjertet af Hadsten på Søndergade 46, 8370 Hadsten – tæt ved tog og bus og med gode parkeringsforhold.

Vi servicerer klienter og patienter fra et stort område bl.a. Hadsten, Hammel, Hinnerup, Hornslet, Bjerringbro, Langå, Randers og Århus.

Rutevejledning via Google

Vagtordning

Skulle uheldet være ude eller der opstår akut sygdom udenfor vores normale åbningstider, er vi så heldige at være med i vagtsamarbejde med andre gode dyreklinikker og hospitaler. Vagtsamarbejdet hedder Dyrlægevagten Randers og Omegn og du kan læse om det her: dyrlaegevagtenranders.dk

Direkte vagtnummer: 70 22 71 22

vores Team

Mød vores medarbejdere

Dorthe Nyrup

Dyrlæge / Indehaver

Benthe Broch Gregersen

Aut. veterinærsygeplejeske

Anne Graversen

Klinikmedhjælper

Pia Kristoffersen

Bogholderi

.

.

Arrangementer

Favrskov Dyreklinik afholder både selv arrangementer og deltager i lokale arrangementer og events. Vi arbejder fx sammen med DCH Hadsten om hvalpeaftener og spændende temaaftener om alt indenfor hunde, så du er sikret masser af god og faglig information. Vi afholder også arrangementer for både katte- og exotics-ejere.

Desuden er vi medlem af Hadsten Handelsforening, hvor vi deltager i forskellige events henover året og du finder os også hvert år på Familiemessen på Hadsten Skole.

Se aktuelle arrangementer

Faglig viden

Vi oplever tit at vores klienter er nysgerrige efter at vide mere om deres kæledyr og hvilke sygdomme, der evt. kan opstå. Der er også stor efterspørgsel på viden om korrekt pasning og fodring af vores kæledyr.

Vi skriver løbende små faglige artikler, som du kan læse her på hjemmesiden.

Se oversigt

Nyheder

Du finder vores nyheder og tilbud her på vores hjemmeside. Enten på forsiden eller under menupunktet Nyheder.

Se vores seneste nyheder

… og vi bliver så glade hvis du også vil følge os på Facebook og Instagram:

Alle er lige meget værd

På Favrskov Dyreklinik mener vi at alle er lige meget værd – også på arbejdsmarkedet. Derfor har vi jævnligt mennesker med nedsat funktion i arbejdsprøvning og har to ansatte i flexjob. Dette giver mangfoldighed og rummelighed både i personalegruppen og i forhold til vores klienter. Vi har det godt på arbejdspladsen og passer på hinanden – og den varme og glæde, vil vi gerne dele med Jer og jeres kæledyr!

Læs mere om vores team

Operationer

På Favrskov Dyreklinik foretager vi selv de fleste operationer. Udstyret er tip top moderne og lever op til højeste krav både hvad angår narkose og monitorering.

I forbindelse med sjældnere operationer samarbejder vi med specialkirurg Damian Strudwick, der har specialiseret sig i at tage ud og hjælpe dyreklinikker og -hospitaler i hele Danmark med sjældnere operationer (f.eks knogleoperationer). Det betyder at dyret og du kan komme på den klinik, I er trygge ved og hele forløbet (inkl. journaler) holdes samlet på et sted.

Læs mere om vores operationer

Læs mere om Damian på ‘Den engelske dyrlæge’

Åbningstider

Mandag: 8.30-20
Tirsdag: 8.30-16
Onsdag: 8.30-16
Torsdag: 8.30-16
Fredag: 8.30-16

Klinik & Butik
under samme tag

Telefon
52 38 90 11

Akut udenfor
normal åbningstid:

Se vagtordning