Mød Vores team

Medarbejdere

Her kan du se, hvem du kan møde på Favrskov Dyreklinik. Vi er et godt sammensat team, der alle har hver vores ‘speciale’ og tilsammen dækker vi bredt.

Dorthe Nyrup

Dyrlæge og indehaver

– Jeg er uddannet dyrlæge i 1997. Jeg har arbejdet på forskellige smådyrsklinikker og smådyrshospitaler igennem årene, bl.a. København, Frederiksværk, Århus og Hvidsten. Derudover har jeg arbejdet 4 år som produktionsdyrlæge (kvæg) samt tilsynsførende dyrlæge på svineslagteri i Ringsted og Bjerringbro.

– Jeg har en efteruddannelse som landbrugsdriftsleder og har tidligere arbejdet på kvæglandbrug som driftsleder.

– Jeg har derudover taget en ekstra uddannelse som Natural Horse Care Practitioner, som indbefatter hovtrimning og rådgivning indenfor naturlig fodring og opstaldning af heste. Har ved siden af Favrskov Dyreklinik en lille velfungerende hestepraksis, VEQUNA Denmark, som blev etableret december 2012.

– Jeg varetager primært det administrative og driftstyrende arbejde i Favrskov Dyreklinik og står desuden for en del af bogholderiet.

– Privat hygger jeg mig med mine tre søde børn, mit dejlige hus, 2 hunde, 15 høns, 8 katte, 7 får og 7 heste.

Benitta Cenholt Andersen

Dyrlæge

(pt. på barsel)

– Jeg er uddannet dyrlæge i 2014 og har siden endt uddannelse været lidt forskellige steder i både praktik og arbejde. Har bl.a. arbejdet som dyrlæge i kødkontrollen og været på smådyrsklinik. Det er helt klart i smådyrsklinikken at min interesse ligger og det er da også der I vil møde mig, når I kommer på klinikken.

– Privat bor jeg sammen med min mand og vores 4 børn i Børkop syd for Vejle. Huset tæller også vores 2 skønne Cavalier King Charles Spaniels, 2 katte og 2 kaniner. Jeg bruger meget tid på mine hunde i fritiden og har et mindre stueopdræt hvor jeg får hvalpe ca. 1 gang om året. Den resterende tid bliver brugt på hygge med familie og venner samt på madlavning og især bagning.

Emil Lund

Dyrlæge

– Hej, jeg hedder Emil og er den nye dyrlæge her på Favrskov Dyreklinik.

– Jeg har altid været interesseret i dyr og har villet være dyrlæge siden jeg var 7 år gammel. Jeg har dansk familie, men er opvokset i Norge indtil jeg kom i gymnasiet, så jeg taler både norsk og dansk.

– Lige nu bor jeg i Randers, sammen med mine fire kongeboaer og en tæppepython. I min fritid tager jeg ofte til København og besøger mine venner og ellers er jeg glad for udendørsliv som jagt og fiskeri.

– Mine interesser for dyrlægefaget ligger primært i kirurgi og exotics og jeg har som sagt selv slanger derhjemme, men er opvokset med katte, fugle og hamster, så jeg har bred erfaring i håndtering og kender deres signaler og adfærd. Alle dyr er velkommen i klinikken hos mig om de så har pels, fjer, skæl eller 6 til 8 ben.

– Jeg er uddannet på Landbrughøjskolen i København og blev færdig i 2019 og har indtil nu arbejdet i 2 andre klinikker hhv. på Djursland og i Aalborg, samt for Fødevarestyrelsen.

– I klinikken på Djursland havde vi høj fokus på adfærd og jeg har fået et meget godt fundament for tilgang til den nervøse patient og håndtering af adfærdsproblemer. 

– I Aalborg var jeg i blandet praksis og havde derfor også med kvæg og hest at gøre. Her fik jeg også mulighed for at forbedre mig i min passion for kirurgi.

– Jeg arbejdede kortvarigt for Fødevarestyrelsen som embedsdyrlæge ifm. mink krisen i slutningen af 2020 og en kort tid som embedsdyrlæge på svineslagteriet i Horsens. Ifm. minkkrisen var jeg på frontlinjen ude på gårdene og var med til at overholde dyrevelfærden så aflivningerne foregik så humant som muligt. Senere blev jeg tilsynsførende dyrlæge på minkgraven i Karup og havde et daglig tæt samarbejde med beredskabsstyrelsen og forsvaret som repræsentant for Fødevarestyrelsen. 

– Jeg startede herefter på Favrskov Dyreklinik i januar 2021 og er spændt på at lære jer alle at kende og håber jeg vil kunne yde jer og jeres dyr en god hjælp og service. Glæder mig til at se jer i klinikken.

Benthe Broch Gregersen

Aut. Veterinærsygeplejerske

– Jeg er Aut. Veterinærsygeplejerske, uddannet fra Skanderborg Dyrehospital tilbage i 1996. Jeg har altid arbejdet i praksis, så det er blevet til mange år – og megen erfaring. Jeg er født og opvokset på landet og har altid været omgivet af dyr.

– Jeg er gift med Thorbjørn og vi har sammen 3 børn i alderen 20, 16 og 14 år. Vi bor på en landejendom, hvor vi har heste, hunden Tyler og 2 røde huskatte – Ymer og Odin.

Lisa Holst

Receptionist / butiksansvarlig

– Jeg er uddannet butiksassistent og har arbejdet i dyrehandel/foderstof de sidste næsten 20 år. Jeg har altid elsket dyr og interesseret mig for alt det spændende tilbehør man kan få til dem. Og jeg elsker at kunne vejlede den enkelte hunde-/katte-/hesteejer til at finde det helt rigtige produkt til lige netop deres dyr. Det kan jo være en ren jungle at finde det rigtige foder, den rigtige sele, yndlingslegetøjet osv.

– Privat bor jeg alene med Quba, min 9 år gamle hund, som fungerer som klinikhund og altid er ved min side.

– Desuden har jeg Chagall en 10 år gammel frederiksborger (palomino) vallak som går i en lille privat løsdrift, hvor jeg har været så heldig at få lov til at etablere lidt vandrefold. Han rides ikke meget, men når han gør, er det bareback og bidløst. Jeg har selv tilredet ham som 4 års og haft ham siden han var 3 (hvilket han stadig tror han er ;-))

Anne Graversen

Klinikmedhjælper

– Jeg bor i Hadsten med min dejlige brune labrador, 2 katte, min kæreste og min bonussøn på snart 4 år. Har boet i Hadsten de sidste 13 år. Har tidligere arbejdet hos TDC i 15 år, og er uddannet indenfor kontor.

– Mit hjerte har dog altid brændt for alle slags dyr, og jeg kender rigtigt mange hunde i Hadsten. Jeg elsker at komme på arbejde og se hvor mange dyr vi hjælper hele tiden. Det giver glæde at hjælpe dyrene. I vil møde mig i telefonen, i receptionen og vil også hjælpe til i konsultationen. Derudover er det mig, der primært står for negleklip og tandtjek.

Majbritt Drejer

Kranio-sakral-terapeut

– Jeg er uddannet i Telepati, hos Winnie Stubkær Laursen i foråret 2016. Jeg bruger dele af denne uddannelse når jeg giver KST.

– Jeg er eksamineret Kranio-Sakral Terapeut til dyr fra Naturgaarden i foråret 2018, og har i efteråret 2018 og foråret 2019 taget 4 efteruddannelser til KST. Disse efteruddannelser omhandlede blandt andet:

  • Kardiovaskulære System
  • Åndedrætsorganer
  • Fordøjelsessystemet
  • Bindevævs- og KST-teknikker på led og bløddelsvæv
  • Myofasciale teknikker
  • Løsning af arvæv
  • Direkte og indirekte korrektion af led og vævsblokader ved hjælp af myofascial release
  • Afspændingsteknikker – heri  blandt nakke, hals, skulder, ryg, SI-led, hofte og knæ,
  • Hjerne & hjernenerver, og det perifere nervesystem.

– Privat hygger jeg mig med min mand og vores 3 børn, vores 2 ”små” Grand danois hunde, 3 heste og 2 skønne æsler.

Pia Kristoffersen

Sekretær / Bogholderi

– Jeg bor lidt udenfor Hadsten med mine to børn og min kæreste. Jeg har altid boet i og omkring Hadsten. Jeg har arbejdet hos Post Danmark i Hadsten i 27 år som postbud og er uddannet sosu-medhjælper. Jeg er utrolig glad for dyr og mennesker og har selv hund, kat, kaniner, får og hamster.

Quba

Klinikhund

Quba er ca. 9 år og er hentet på internatet som lille hvalp. Man ved derfor ikke meget om ham andet end hans alder. Vi har dog altid gættet på at han må være halv gazelle og halv bjergged. Han har arbejdet som butikshund de sidste ca. 8 år og han spreder glæde og ro blandt både de tobenede og firbenede, der har deres gang i klinikken.

Mangfoldighed

Alle er lige meget værd!

På Favrskov Dyreklinik mener vi at alle er lige meget værd – også på arbejdsmarkedet.

Derfor har vi jævnligt mennesker med nedsat funktion i arbejdsprøvning og har 2 ansatte i flexjob. Dette giver mangfoldighed og rummelighed både i personalegruppen og i forhold til vores klienter.

Vi har det godt på arbejdspladsen og passer på hinanden og den varme og glæde, vil vi gerne dele med Jer og jeres kæledyr!

Vi deler gerne
vores faglige viden

Artikler

Få mere viden om dit kæledyr

Vi oplever tit at vores klienter er nysgerrige på at vide mere om deres kæledyr og hvilke sygdomme, der evt. kan opstå. Der er også stor efterspørgsel på viden om korrekt pasning og fodring.

Vi skriver løbende små artikler, som du kan læse her på hjemmesiden.

Se oversigt

Arrangementer

Få masser af god og faglig information

Favrskov Dyreklinik afholder både selv arrangementer og deltager i lokale arrangementer og events. Vi arbejder fx sammen med DCH Hadsten om hvalpeaftener og spændende temaaftener om alt indenfor hunde, så du er sikret masser af god og faglig information. Vi afholder også arrangementer for både katte- og exotics-ejere.

Desuden er vi medlem af Hadsten Handelsforening, hvor vi deltager i forskellige events henover året og du finder os også hvert år på Familiemessen på Hadsten Skole.

Se aktuelle arrangementer