Mød Vores team

Medarbejdere

Her kan du se, hvem du kan møde på Favrskov Dyreklinik. Vi er et godt sammensat team, der alle har hver vores ‘speciale’ og tilsammen dækker vi bredt.

Dorthe - dyrlæge - favrskov dyreklinik

Dorthe

Dyrlæge

– Jeg er uddannet dyrlæge i 1997. Jeg har arbejdet på forskellige smådyrsklinikker og smådyrshospitaler igennem årene, bl.a. København, Frederiksværk, Århus og Hvidsten. Derudover har jeg arbejdet 4 år som produktionsdyrlæge (kvæg) samt tilsynsførende dyrlæge på svineslagteri i Ringsted og Bjerringbro.

– Jeg har en efteruddannelse som landbrugsdriftsleder og har tidligere arbejdet på kvæglandbrug som driftsleder.

– Jeg har derudover taget en ekstra uddannelse som Natural Horse Care Practitioner, som indbefatter hovtrimning og rådgivning indenfor naturlig fodring og opstaldning af heste. Har ved siden af Favrskov Dyreklinik en lille velfungerende hestepraksis, Vequna Denmark Aps, som blev etableret december 2012.

– Jeg er Favrskov Dyrekliniks tanddyrlæge og er hele 2022 i gang med en 1-årig efteruddannelse indenfor tænder hos hunde og katte. Du kan møde mig om mandagen og om tirsdagen, hvor jeg har tandpatienter.

– Privat hygger jeg mig med mine tre søde børn, mit dejlige hus, 2 hunde, 8 katte og 7 får.

Miguel - dyrlæge - favrskov dyreklinik

Miguel

Dyrlæge
Stine Favrskov dyreklnik

Stine

Dyrlæge
Bente - Aut. Veterinærsygeplejerske - favrskov dyreklinik

Benthe

Aut. Veterinærsygeplejerske

– Jeg er Aut. Veterinærsygeplejerske, uddannet fra Skanderborg Dyrehospital tilbage i 1996. Jeg har altid arbejdet i praksis, så det er blevet til mange år – og megen erfaring. Jeg er født og opvokset på landet og har altid været omgivet af dyr.

– Jeg er gift med Thorbjørn og vi har sammen 3 børn i alderen 20, 16 og 14 år. Vi bor på en landejendom, hvor vi har heste, hunden Tyler og 2 røde huskatte – Ymer og Odin.

Emma - Klinikassistent - favrskov dyreklinik

Louise

Aut. Veterinærsygeplejerske
Anne - klinikmedhjælper - favrskov dyreklinik

Anne

Klinikmedhjælper

– Jeg bor i Hadsten med min dejlige brune labrador, 2 katte, min kæreste og min bonussøn på snart 4 år. Har boet i Hadsten de sidste 13 år. Har tidligere arbejdet hos TDC i 15 år, og er uddannet indenfor kontor.

– Mit hjerte har dog altid brændt for alle slags dyr, og jeg kender rigtigt mange hunde i Hadsten. Jeg elsker at komme på arbejde og se hvor mange dyr vi hjælper hele tiden. Det giver glæde at hjælpe dyrene. I vil møde mig i telefonen, i receptionen og vil også hjælpe til i konsultationen. Derudover er det mig, der primært står for negleklip og tandtjek.

Emma - Klinikassistent - favrskov dyreklinik

Emma

Klinikassistent
Jannie profil

Jannie

Klinikmanager & Fag VSP
Mangfoldighed

Alle er lige meget værd!

På Favrskov Dyreklinik mener vi at alle er lige meget værd – også på arbejdsmarkedet.

Derfor har vi jævnligt mennesker med nedsat funktion i arbejdsprøvning og har 2 ansatte i flexjob. Dette giver mangfoldighed og rummelighed både i personalegruppen og i forhold til vores klienter.

Vi har det godt på arbejdspladsen og passer på hinanden og den varme og glæde, vil vi gerne dele med Jer og jeres kæledyr!

Vi deler gerne
vores faglige viden

Artikler

Få mere viden om dit kæledyr

Vi oplever tit at vores klienter er nysgerrige på at vide mere om deres kæledyr og hvilke sygdomme, der evt. kan opstå. Der er også stor efterspørgsel på viden om korrekt pasning og fodring.

Vi skriver løbende små artikler, som du kan læse her på hjemmesiden.

Se oversigt