Foder / Petshop

Butikken

Favrskov Dyreklinik ligger lige i centrum af Hadsten, og vi har altid været stolte af også at rumme en petshop butik med et stort fodersalg. Da vi er smådyrsdyrlæger med mange års erfaring, har vi fokus på kun at sælge produkter, der forbedrer dyrenes mentale og fysiske sundhed.

Der er ikke meget vores butiksansvarlige medarbejder, Lisa, ikke ved om petshop og foder, så har du spørgsmål eller savner du noget i vores butik, så tag en snak med Lisa.

Lisa viser her vores nye ergonomiske og gode seler til hunde. Kom ind i butikken og hør mere.

Petshop

I butikken kan du købe liner, seler, madskåle, legetøj, øre-/øjne-produkter m.m.

Vi bestræber os på kun at have produkter, der tilgodeser dyrenes behov og vi står altid klar til at vejlede i brugen.

Vores legetøj er alt sammen:
  • Legetøj vi kan stå inde for
  • Legetøj der er sikkert at bruge til både hund, kat, fugl og gnaver
  • Legetøj der ikke indeholder skadelige stoffer
Foder

I butikken har vi altid et stort udvalg af foder på hylderne

Du kan du købe vådfoder, tørkost, BARF(råfoder), kosttilskud og et kæmpe udvalg af naturlige godbidder og snacks til hund, kat, kaniner, gnavere og fugle.

Vi lægger vægt på, at vores foderprodukter er sunde, naturlige og uden korn og andre fyldstoffer.

 

Se et udvalg af det foder vi har i butikken

Petshop

Ergonomiske seler

Vi har et godt udvalg af seler, som alle er ergonomisk korrekte. Tag din hund med når du skal vælge sele – så finder vi sammen den som passer bedst.

Vi har også seler til både katte og gnavere, som naturligvis også er ergonomisk korrekte.

Snackbar

Find dit kæledyrs favorit i vores store udvalg af naturlige godbidder

Vi har et stort udvalg af godbidder i alle størrelser, lige fra de helt små træningsgodbidder til de helt store ben. Fælles for det hele er, at det ikke indeholder smags- og farvestoffer, og vi bestræber os på, at det skal være så naturligt som muligt. Du kan derfor også finde et meget bredt udvalg af 100% naturlige snacks, der alle blot er tørret.

foder

I butikken har vi altid et stort udvalg af foder på hylderne.
Vi lægger vægt på, at vores foderprodukter er sunde, naturlige og uden korn og andre fyldstoffer.

Læs herunder om nogle af produkterne.
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til Lisa.

Foder

Virbac Veterinary HPM

I denne serie har vi stort set alle sygdomsdiæterne, der kan være nødvendige i særlige sygdomssituationer, f.eks diarre, nyrelidelse, urinvejsproblemer m.v. Diæterne er primært baseret på animalsk protein og har en høj smagbarhed. Forhandles kun hos dyrlæger.

Veterinary HPM har desuden et nyere sortiment af livcyklusdiæter til hund og kat. Det er sammensat ud fra princippet om, at hunde og katte er kødædende dyr og indeholder derfor få kulhydrater og et højere indhold af animalske proteiner. Der er en høj smagbarhed og et foder til alle hundens og kattens livsstadier (baby, junior, adult, neutraliseret, senior).

Foder

Hills og Royal Canin

Vi har også et udvalg af sygdomsdiæter fra Hills og Royal Canin. Disse fås både som tør- og vådfoder.

Foder

Kragborg Råfoder: Et dansk produkt

BARF fuldfoderblandinger og kyllingevinger, rygge og halse i 1 og 5 kg poser samt masser af gode ben. Altsammen til fornuftige priser.

OBS! Kragborg er IKKE et færdigblandet BARF produkt. Fodrer du med Kragborg, skal du selv tildele plantefødekilder og sikre variationen i animalske fødekilder.

Foder

MUSH Barf til hund og kat

Et BARF koncept med fokus på råvarer og dyrevelfærd. Produktet kommer fra Finland og ingredienserne i foderet udvælges nøje fra lokale gårde med høje krav til leverandørerne. MUSH Barf er en balanceret kombination af kød, ben og organer fra forskellige slags dyr samt en mindre mængde frugt og grønt (5 %). Produkterne indeholder intet korn eller tilsætningsstoffer. Produkterne er sammensat ud fra kattens eller hundens biologiske ernæringsbehov.

MUSH Barf Vaisto er lavet i 25 g portionskugler samt 240 g blokke til hund, der er lette at tø op og dosere. Det gør fodringen let og overskuelig. Der findes 800 g og 3 kg poser samt 6 og 10 kg kasser.

Mush Barf Hellä er tilsat gærede grøntsager, der giver hunden optimal fordøjelsesfunktion.

Foder

Naturlige snacks og godbidder

I butikken finder du et stort udvalg af naturlige snacks og godbidder til både hund, kat, kanin og gnaver. Naturligt betyder, at de er nænsomt konserveret og uden tilsætningsstoffer og indeholder kun de ingredienser, der skal være med henblik på korrekt ernæring af dyret.

Særligt til hunde har vi desuden et stort udvalg i rå ben, både store og små, samt diverse tyggeben, griseører, hjortegevirer mm. I vores snackbar kan du selv blande en pose med lækre sager til din hund.

Tyggepind

Veggiedent Zen

Veggiedent Zen er en yderst velsmagende tyggepind, der kombinerer 2 forskellige produkter og deres egenskaber:

  • Tyggepinden er udformet i en unik og patenteret Z-form, der sikrer effektiv mekanisk rensning af tænderne. Dette modvirker dannelsen af plak og tandsten og hjælper til at sikre god og frisk ånde.
  • Veggiedent Zen indeholder L-theanin, der modvirker stress- og angsreaktioner. Desuden er det kendt for at øge fokus og understøtte læringsevne. Tyggepindene en afslappende effekt uden at medføre døsighed.
Faglig viden

Vil du holde dit kæledyr sundt, er det vigtigt at have kendskab til dets biologi og hvilket foder man skal tilbyde det og hvorfor.

Her kan du læse om de forskellige fordøjelsessystemer hos hund, kat, kaniner og gnavere:

ikon Dog Special
ikon Dog Special
Dog Special

Hundens fordøjelsessystem

Læs mere

Cat Special

Kattens fordøjelsessystem

Læs mere

Exotics Special

Når kaninen ikke spiser

Læs mere

Åbningstider

Mandag: 8.30-20
Tirsdag: 8.30-16
Onsdag: 8.30-16
Torsdag: 8.30-16
Fredag: 8.30-16

Klinik & Butik
under samme tag

Telefon
52 38 90 11

Akut udenfor
normal åbningstid:

Se vagtordning