Favrskov Dyreklinik

butik


På Favrskov Dyreklinik findes en anderledes og spændende butik med stort udvalg af pet shop udstyr, naturlige godbidder, kvalitetsfoder, medicinske shampoos m.v.

Foder

Der forhandles bl.a.:

  • MUSH Barf, et bruger- og dyrevenligt barf-koncept fra Finland
  • Råfoder fra Kragborg
  • Acana og Orijen kornfri tørkost
  • Hills dyrlægediæter
  • Vet HPM dyrlægens sygdomsdiæter samt kornfri tørkost serie til hund og kat   

Har du særlige ønsker til foder så ring og tag en snak med os. Vi kan også bestille andre foderprodukter hjem efter aftale.

Veterinary HPM:

Dyrlæge diæterne der kan være nødvendige i særlige sygdomssituationer, f.eks diarre, nyrelidelse, urinvejsproblemer m.v. Diæterne er primært baseret på animalsk protein og har en høj smagbarhed. Forhandles kun hos dyrlæger.

Veterinary HPM er et nyt sortiment af tørkost til hund og kat. Det er sammensat ud fra princippet om at hunde og katte er kødædende dyr og indeholder derfor få kulhydrater og et højere indhold af animalske proteiner. Der er en høj smagbarhed og et foder til alle hundens og kattens livsstadier (baby, junior, adult, neutraliseret, senior).

ACANA:

Champion Petfoods i Canada, der laver ORIJEN og ACANA adskiller sig fra de traditionelle multinationale foderproducenter ved selv at tilberede maden, i deres egne state of the art køkkener. Det giver dem mulighed for at lave Biologisk Korrekt mad, i form af ægte WholePrey, ægte Singles, og samtidig bruge verdens højeste indhold af friske ingredienser.

"ORIJEN og ACANA hunde og kattemad er gennem mere end et kvart århundrede blevet solgt fra specialforretninger og dyrlæger, og har gennem alle disse år opnået et omdømme for høj kvalitet og ærlighed, hvilket vi er stolte af og værner om.

Vores filosofi omkring BIOLOGISK KORREKT mad repræsenterer en helt ny klasse af hunde- og kattemad. Udviklet til at følge hunde og kattes fantastiske optagelse af kød og protein-baserede råvarer.
Ja selv vores råvarer er anderledes.
Vi bruger ikke masse-fremstillede ingredienser, som du finder i traditionelt fremstillet foder.

I stedet fokuserer vi på råvarer, som er opdrættet og fisket, af mennesker vi stoler på og har tillid til, i vores egen region. Disse råvarer er også godkendt til menneskebrug og bliver hver dag leveret frisk til vores køkken.

ORIJEN og ACANA laves KUN i vores egne køkkener i Alberta, Canada."

MUSH Barf

Et Barf koncept med fokus på råvarer og dyrevelfærd. Produktet kommer fra Finland og ingredienserne i foderet udvælges nøje fra lokale gårde med høje krav til leverandørerne. Barfen er en balanceret kombination af kød, ben og organer fra 3 forskellige slags dyr samt en mindre mængde frugt og grønt (5 %). Produkterne indeholder intet korn eller tilsætningsstoffer. 

MUSH Barf er lavet i 25 g portionskugler samt 250 g blokke, der er lette at tø op og dosere. Det gør fodringen let og overskuelig. Der findes 800 g og 3 kg poser samt 10 kg kasser.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Kragborg Råfoder: Et dansk produkt.

BARF Fuldfoderblandinger og kyllingevinger, rygge og halse i 1 og 5 kg poser samt masser af gode ben. Altsammen til fornuftige priser.

 

 

TELEFON
52 38 90 11
ÅBNINGSTIDER
Man 8.30-14
14-20 åben kons.
Tirs 8.30-17
Ons 8.30-14 åben kons.
Tors 8.30-17
Fre 8.30-16
Akut uden for åbningstid
VAGTNUMMER

52 38 90 11
Copyright © 2015 Favrskov Dyreklinik