Favrskov Dyreklinik

VI TILBYDER


Konsultation/undersøgelser

Favrskov Dyreklinik tilbyder konsultationer/undersøgelser af hunde, katte samt fugle og gnavere med henblik på udredning af sygdomme, akut opståede problemer m.m. Vi bestræber os på at undersøgelserne foregår i så rolig og afstressende atmosfære som muligt. Her hos os betyder det bl.a. tid og omsorg til hver enkelt patient samt deres ejer. Det betyder også rolige rum med bl.a. gulvmåtte til de store hunde og sofa til de utrygge.

Laboratorie:

Vi kan tilbyde urin-, blod-, vævs- og fæcesanalyser. Nogle laver vi selv, andre sendes til eksternt laboratorium.

Vi har eget blodprøve laboratorium, dvs vi kan undersøge blodprøve fra dit kæledyr i huset og have svaret i løbet af 10 minutter.

Vaccinationer og sundhedsundersøgelser

Vaccination og sundhedseftersyn af hunde og katte samt udstedelse af pas. Vi lægger desuden meget vægt på, i samråd med ejeren, at finde det bedste vaccinationsprogram til den enkelte hund ud fra de nyeste vaccinationsanbefalinger således hunden får den mest skånsomme vaccinationspakke med den mest optimale beskyttelse.

Mærkning

Chipmærkning af hunde og katte samt øretatovering af kat.

Operationer

Favrskov Dyreklinik foretager en del operationer hos både hunde, katte og gnavere. Operationsudstyret er tip top moderne og lever op til højeste krav både hvad angår narkose og monitorering. Dit kæledyr bliver i forbindelse med operation altid tilkoblet en monitor der overvåger, puls, ilt m.v. Før operationen får dyret en beroligende sprøjte, hvor du som ejer har mulighed for at sidde hos dit kæledyr i et roligt rum, medens det falder i søvn. Efter operation lægger vi megen vægt på at sidde hos dyret mens det vågner under rolige forhold. Du vil have mulighed for at få dit kæledyr hjem igen samme dag, som det er opereret, men der er også mulighed for at vi beholder dit kæledyr til næste dag, hvis du er mere tryg ved det.

 

 

Tænder

Tænderne hos både hunde og katte kigger vi rigtig meget på. Vi rådgiver omkring forebyggelse af tandsten og parodontose og hjælper dig med at lægge en plan for tændernes sundhed. Skulle problemerne dog allerede være opstået udføres tandrensning med ultralyd og vi har også mulighed for at fjerne både mælketænder og blivende tænder.

Fra december 2019 har også vi mulighed for at lave tandrøntgen.

Aflivning

Når den triste dag kommer hvor vi skal sige farvel til vores kæledyr bestræber vi os på at det bliver en tryg og værdig afsked for dit kæledyr. Vi kan enten komme hjem til dig så dyret er i vante omgivelser eller du kan komme til os, hvor vi har et særlig roligt rum, hvor du kan opholde dig med dit kæledyr under hele forløbet. Ved tidsbestilling vil vi tage en lille snak om de muligheder du har efter aflivning, f.eks urne, fælleskremering, mindeperler/sten m.m.

Hjemmebesøg

Vi kommer altid gerne til dit hjem og aflægger hjemmebesøg, hvad enten det er vaccination, undersøgelse eller aflivning. Har du ikke bil eller kørelejlighed eller er der særlige omstændigheder hvor hjemmebesøg vil være en stor fordel så ring endelig til os og hør om mulighederne eller læs mere her

Alternativ behandling

På Favrskov Dyreklinik tilbyder vi forskellige former for alternativ behandling. Dyrlægen kan udføre akupunktur, lægge guld i led og rådgive i brug af homeopati og Bachs blomstermedicin. 

Soignering af hund og kat

Hos Favrskov Dyreklinik kan du få soigneret din hund og kat under trygge forhold eller vi henviser til Favrskov Hundesalon

Røntgen, scanning, særlig undersøgelser og operationer

I disse situationer samarbejder vi med andre kolleger og du vil blive henvist til nærmeste specialist, hvis behovet opstår.

TELEFON
52 38 90 11
ÅBNINGSTIDER
Man 8.30-14
14-20 åben kons.
Tirs 8.30-17
Ons 8.30-14 åben kons.
Tors 8.30-17
Fre 8.30-16
Akut uden for åbningstid
VAGTNUMMER

52 38 90 11
Copyright © 2015 Favrskov Dyreklinik