Favrskov Dyreklinik

Personale


Dorthe Nyrup
Dyrlæge og NHC-CP og indehaver

Jeg er Uddannet dyrlæge i 1997. Jeg har arbejdet på forskellige smådyrsklinikker og smådyrshospitaler igennem årene, bl.a. København, Frederiksværk, Århus og Hvidsten. Derudover har jeg arbejdet 4 år som produktionsdyrlæge (kvæg) samt tilsynsførende dyrlæge på svineslagteri i Ringsted og Bjerringbro.

 

Jeg har en efteruddannelse som landbrugsdriftsleder og har tidligere arbejdet på kvæglandbrug som driftsleder.

Jeg har derudover taget en ekstra uddannelse som Natural Horse Care Practitioner, som indbefatter hovtrimning og rådgivning indenfor naturlig fodring og opstaldning af heste. Har en lille velfungerende udkørende hovpraksis som blev etableret december 2012.

Privat hygger jeg mig med mine tre søde børn, mit dejlige hus, 2 polske hyrdehunde, 15 høns, 10 katte, 8 geder og 8 heste og leder desuden et lille middelalderkor under Favrskov Middelalderforening.

 

 

BENITTA CENHOLT ANDERSEN
Dyrlæge

Jeg er uddannet dyrlæge i 2014 og har siden endt uddannelse været lidt forskellige steder i både praktik og arbejde. Har bl.a. arbejdet som dyrlæge i kødkontrollen og været på smådyrsklinik. Det er helt klart i smådyrsklinikken at min interesse ligger og det er da også der I vil møde mig, når I kommer på klinikken.

 

Privat bor jeg sammen med min mand og vores 3 børn i Børkop syd for Vejle. Huset tæller også vores 2 skønne Cavalier King Charles Spaniels, 2 katte og 2 kaniner. Jeg bruger meget tid på mine hunde i fritiden og har et mindre stueopdræt hvor jeg får hvalpe ca. 1 gang om året. Den resterende tid bliver brugt på hygge med familie og venner samt på madlavning og især bagning.

                       

               

ULRIK LAVLUND
Dyrlæge

Jeg er uddannet dyrlæge i 2018 og har altid haft stor interesse for dyr. Jeg er opvokset på landet, hvor både hund, kat, ko, får og gris har været en del af min hverdag.

 

 

Jeg nyder det detektivarbejde det til tide kan være, at udrede et dyr for at finde den korrekte diagnose. Personligt giver det mig en stor tilfredshed, at hjælpe dyr samt deres ejere med, at finde den korrekte diagnose og behandling.

Privat bor jeg på Fyn. En del af min fritid bliver brugt i naturen med både jagt og sejlads.

 

                                               

BEnthe Broch                            Veterinærsygeplejerske                                                                                          

Jeg er Aut. Veterinærsygeplejerske, uddannet fra Skanderborg Dyrehospital tilbage i 1996. Jeg har altid arbejdet i praksis, så det er blevet til mange år - og meget erfaring. Jeg er født og opvokset på landet og har altid været omgivet af dyr.
Jeg er gift med Thorbjørn og vi har sammen 3 børn i alderen 20, 16 og 14 år. Vi bor på en landejendom, hvor vi har heste, hunden Tyler og 2 røde huskatte - Ymer og Odin.

 

 

                                               Pia Kristoffersen 

Sekretær

Jeg bor lidt udenfor Hadsten med mine to børn. Har altid boet i og omkring Hadsten. Jeg har arbejdet hos Post Danmark i Hadsten i 27 år som postbud og er uddannet sosu-medhjælper. Glad for dyr og mennesker. Har selv hund, kat, kaniner og hamster. I vil møde mig i telefonen, i receptionen og vil også assistere i konsultationen.

 

 

 

 

Anne Graversen                                                                     Klinikmedhjælper

Jeg bor i Hadsten med mine to dejlige brune labradorer, min kæreste og min bonussøn på snart 4 år. Har boet i Hadsten de sidste 13 år. Har tidligere arbejdet hos TDC i 15 år, og er uddannet indenfor kontor. Mit hjerte har dog altid brændt for alle slags dyr, og kender rigtigt mange hunde i Hadsten. Jeg elsker at komme på arbejde og se hvor mange dyr vi hjælper hele tiden. Det giver glæde at hjælpe dyrene. I vil møde mig i telefonen, i receptionen og vil også hjælpe til i konsultationen.

 

 

 

HELLE MØLLER SCHMIDT                                                                   Klinikmedhjælper / vikar

Oprindelig er jeg kontoruddannet, men har arbejdet i butik.

Derudover har jeg været selvstændig svineproducent og arbejdet i ældreplejen gennem 20 år. I dag har jeg en lille privat rideskole samt opstaldning af heste. Jeg bor i Lime med min mand og datter. Uover hestene har vi 2 labradorer og 2 staldkatte. Jeg vil primært hjælpe til i ferier i konsultationen og skranken.                                                                                  

 

 

 

Sofie Emilie Nyrup                                                                   Klinikmedhjælper / vikar /rengøring

Jeg er 19 år arbejder på plejecenter og hjælper til i ferier på klinikken, så her vil du møde mig i receptionen, hvor jeg tager imod og afregner. Jeg giver også en hjælpende hånd i konsultationen, hvis der er brug for det. Jeg er vokset op med dyr og elsker alle hunde og katte og har også en lille sød hest.

 

 

 

 

 
DORRIT WINTHER RASMUSSEN
Bogholder
 
Jeg er uddannet i 1976 fra et Statsautorister Revisionskontor i Århus. Fra 1976 til 1979 arbejdede jeg på et revisionskontor i Hornslet. Jeg har fra 1979 til 2012 arbejdet som sekretær på Handelshøjskolen i Århus og derefter i perioden frem til november 2016 arbejdet på Planlægningskontoret på Århus Universitet.
 
Herudover har jeg varetaget bogføring og administration af Hadsten Ridecenter, der ejes af min mand.
 
Jeg kan lide at have med mennesker at gøre, unge som ældre, det giver mening til livet, at lære af både unge og de ældre. Jeg vil varetage bogholderiet på klinikken.
TELEFON
52 38 90 11
ÅBNINGSTIDER
Man 8.30-14
14-20 åben kons.
Tirs 8.30-17
Ons 8.30-14 åben kons.
Tors 8.30-17
Fre 8.30-16
Akut uden for åbningstid
VAGTNUMMER

52 38 90 11
Copyright © 2015 Favrskov Dyreklinik