Favrskov Dyreklinik

Personale


Dorthe Nyrup
Dyrlæge og NHC-CP og indehaver

Jeg er Uddannet dyrlæge i 1997. Jeg har arbejdet på forskellige smådyrsklinikker og smådyrshospitaler igennem årene, bl.a. København, Frederiksværk, Århus og Hvidsten. Derudover har jeg arbejdet 4 år som produktionsdyrlæge (kvæg) samt tilsynsførende dyrlæge på svineslagteri i Ringsted og Bjerringbro.

 

Jeg har en efteruddannelse som landbrugsdriftsleder og har tidligere arbejdet på kvæglandbrug som driftsleder.

Jeg har derudover taget en ekstra uddannelse som Natural Horse Care Practitioner, som indbefatter hovtrimning og rådgivning indenfor naturlig fodring og opstaldning af heste. Har en lille velfungerende udkørende hovpraksis som blev etableret december 2012.

Privat hygger jeg mig med mine tre søde børn, mit dejlige hus, 2 polske hyrdehunde, 15 høns, 10 katte, 8 geder og 8 heste og leder desuden et lille middelalderkor under Favrskov Middelalderforening.

 

BENITTA CENHOLT ANDERSEN               Dyrlæge

Jeg er uddannet dyrlæge i 2014 og har siden endt uddannelse været lidt forskellige steder i både praktik og arbejde. Har bl.a. arbejdet som dyrlæge i kødkontrollen og været på smådyrsklinik. Det er helt klart i smådyrsklinikken at min interesse ligger og det er da også der I vil møde mig, når I kommer på klinikken.

Privat bor jeg sammen med min mand og vores 2 børn i Børkop syd for Vejle. Huset tæller også vores 2 skønne Cavalier King Charles Spaniels, 2 katte og 2 kaniner. Jeg bruger meget tid på mine hunde i fritiden og har et mindre stueopdræt hvor jeg får hvalpe ca. 1 gang om året. Den resterende tid bliver brugt på hygge med familie og venner samt på madlavning og især bagning. Er p.t. på barsel.

                                       

  LOUisE M. PILEGAARD     

  Dyrlæge, barselvikar                                                            

Jeg er uddannet dyrlæge i januar 2017 med speciale i smådyr. Herefter blev jeg ansat i et vikariat på et stort dyrehospital i Malmø. Stille og roligt begyndte det hjemlige jyske at trække i mig, og jeg blev ansat på Favrskov Dyreklinik som barselsvikar for Benitta. Både før og under mit studie har jeg arbejdet som medhjælper på en klinik i Fredericia, hvor jeg kommer fra, og det er for alvor her, min interesse for smådyrene startede.

Privat bor jeg sammen med min kæreste i Hammel. Min fritid bliver brugt sammen med familie og venner, samt på at nyde naturen.

 

 

Pia Kristoffersen 

Sekretær

Jeg bor lidt udenfor Hadsten med mine to børn. Har altid boet i og omkring Hadsten. Jeg har arbejdet hos Post Danmark i Hadsten i 27 år som postbud og er uddannet sosu-medhjælper. Glad for dyr og mennesker. Har selv hund, kat, kaniner og hamster. I vil møde mig i telefonen, i receptionen og vil også assistere i konsultationen.

 

 

 

Anne Graversen                                                                     Klinikmedhjælper

Jeg bor i Hadsten med mine to dejlige brune labradorer, min kæreste og min bonussøn på snart 4 år. Har boet i Hadsten de sidste 13 år. Har tidligere arbejdet hos TDC i 15 år, og er uddannet indenfor kontor. Mit hjerte har dog altid brændt for alle slags dyr, og kender rigtigt mange hunde i Hadsten. Jeg elsker at komme på arbejde og se hvor mange dyr vi hjælper hele tiden. Det giver glæde at hjælpe dyrene. I vil møde mig i telefonen, i receptionen og vil også hjælpe til i konsultationen.

 

 

HELLE MØLLER SCHMIDT                                                                   Klinikmedhjælper / barselsvikar

Jeg tiltræder som barselsvikar for Donna i juli 2017. Oprindelig er jeg kontoruddannet, men har arbejdet i butik. Derudover har jeg været selvstændig svineproducent og arbejdet i ældreplejen gennem 20 år. I dag har jeg en lille privat rideskole samt opstaldning af heste. Jeg bor i Lime med min mand og datter. Uover hestene har vi 2 labradorer og 2 staldkatte. Jeg vil primært hjælpe til i konsultationen og skranken.                                                                                  

 

 

Sofie Emilie Nyrup                                                                   Klinikmedhjælper

Jeg går i gymnasiet og hjælper om eftermiddagen på klinikken, så her vil du møde mig i receptionen, hvor jeg tager imod og afregner. Jeg giver også en hjælpende hånd i konsultationen, hvis der er brug for det. Jeg er vokset op med dyr og elsker alle hunde og katte og har også en lille sød hest.

 

 

 

 

MARIE LUND ROD                                                                          Hovtrimmer / veterinærsygeplejerske

Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske i 1999. Har været tilknyttet smådyrklinik og forsøgdyrslaboratorie. I 2010 tog jeg uddannelsen som hovtrimmer hos School of Barehoof Strategy og har siden været selvstændig hovtrimmer.

Jeg har en personlig interesse indenfor homøopati og har efterhånden opbygget nogle års erfaring. Jeg kører primært som hovtrimmer, men vil også kunne findes på klinikken ind i mellem.

Privat er jeg bosiddende på skønne norddjursland på en landejendom med mine 2 dejlige børn, manden, 1 hund, 3 heste, 3 katte, 4 køer og alt det løse.

 

DORRIT WINTHER RASMUSSEN                                                        Bogholder
 
Jeg er uddannet i 1976 fra et Statsautorister Revisionskontor i Århus. Fra 1976 til 1979 arbejdede jeg på et revisionskontor i Hornslet. Jeg har fra 1979 til 2012 arbejdet som sekretær på Handelshøjskolen i Århus og derefter i perioden frem til november 2016 arbejdet på Planlægningskontoret på Århus Universitet. Herudover har jeg varetaget bogføring og administration af Hadsten Ridecenter, der ejes af min mand.
 
Jeg kan lide at have med mennesker at gøre, unge som ældre, det giver mening til livet, at lære af både unge og de ældre. Jeg vil varetage bogholderiet på klinikken.
TELEFON
52 38 90 11
ÅBNINGSTIDER
Man 8.30-14
14-20 åben kons.
Tirs 8.30-17
Ons 8.30-14 åben kons.
Tors 8.30-17
Fre 8.30-16
Akut uden for åbningstid
VAGTNUMMER

52 38 90 11
Copyright © 2015 Favrskov Dyreklinik