Favrskov Dyreklinik

Pr. 1.januar 2019 etablerede vi vores eget hestefirma til alle vores hesteklienter og der henvises til www.naturalequinecare.dk

Heste er skabt til at leve i flok 24/7...

Heste er skabt til at vandre mange kilometer 24/7…

Heste er skabt til at spise groft og sundt 24/7…

Heste fortjener at vi udnytter vores viden omkring deres natur til at fremme bedre hestevelfærd og forebygge og behandle livstilssygdomme.


Vi tilbyder løsninger og rådgivning der tilgodeser dette, både indenfor dyrlægeydelser, rådgivning indenfor naturligt hestehold samt naturlig hovpleje/hovtrimning.
 

 

 

 

Vi tilbyder:

  • Hovtrimning efter Mustang-modellen samt opmåling og tilpasning af boots (Vi forhandler Renegade Hoof Boots). Vi tager også sko af. Læs mere
  • Selvtrimmer kurser Læs mere
  • Rådgivning indenfor vandrefoldssystemer og naturligt hestehold generelt. Læs mere
  • Foredrag og workshops. Læs mere

Vi arbejder under erhversansvarsforsikring, både hvad angår dyrlæge- og hovydelser.

I 2012 påbegyndte dyrlæge Dorthe Nyrup uddannelsen som Natural Hoof Care Practitioner, en uddannelse som omfatter naturlig beskæring af hestens hove samt rådgivning indenfor naturlig opstaldning (vandrefolde og Paddock Paradise) og fodring af heste.

Alt sammen noget, der skal tilgodese hestens fysiologiske, anatomiske og mentale behov og være med til at forebygge stress, adfærdsproblemer, sygdomme og skader.

Uddannelsen tages under AANHCP, Californien og Dorthe er således den eneste dyrlæge i Nordeuropa, der har uddannelsen under denne organisation.

Visionen er i fremtiden at skabe fokus og belysning over disse områder indenfor hestehold. Derfor arbejder Dorthe for mere forskning og bedre uddannelse og organisering indenfor faget, både i marken og politisk.

En stor del af Favrskov Dyreklinik er udkørende praksis til heste, der ønsker denne service (hovtrimning og rådgivning).

For øvrig info

www.naturligthestehold.dk

www.aanhcp.net

www.isnhcp.net

www.paddockparadise.eu

www.renegadehoofboots.com

Sundhedsrådgivning

Hovtrimning

 

 

Renegade Boots

Favrskov Dyreklinik forhandler Renegade Boots. Der måles op ved hjælp af prøve skaller og leveringstid er ca.7-10 dage.

  

 

 

 

 

Fås i mange farver og størrelser.

Ring eller e-mail for yderligere information.
De koster 2000-2200 kr. pr. par inkl. moms og fragt

TELEFON
52 38 90 11
Copyright © 2015 Favrskov Dyreklinik